Anmälan

Fyll i formuläret och skicka in din intresseanmälan.
Jag kommer att välja ut fyra ekipage och därefter meddelar jag om du har fått plats.
Innan kursstart kommer du att få ett mail från mig med information om plats där vi träffas och vad du ska ha med dig för saker. Varmt välkommen!


Anmälningsvillkor
Anmälan är bindande. Du kan ångra din anmälan fram till 7 dagar innan kursstart.
Efter det är du skyldig att betala för hela kursen såvida inte ett veterinärintyg/ läkarintyg kan uppvisas som förhindrar deltagande.
GDPR
Vid anmälan godkänner ni att vi behåller era kontaktuppgifter i vårt kundregister. Om du önskar att dessa raderas efter kursens avslut hör av dig så ordnar vi det.

Valpkurs

VIKTIGA VERKTYG FÖR EN BALANSERAD HUND

Kursens innehåll

Samarbete
Relation
Stadga och impulskontroll
Belöningar och belöningsteknik
Följsamhet
Doft och smak 
Den viktiga leken 
Hantering
Miljöträning
Inkallning

Kursen innehåller strategier för att möta vardagens små och stora prövningar, hundmöten, kravfyllda miljöer, känslorna som rinner över och självkänslan som inte räcker till.

Under kursens gång går vi igenom verktyg för att hantera hundmöten, metoder för att lära hunden samla ihop sig efter något utmanande. Riktlinjer för att göra en sund miljöträning. Strategier för dig och hunden att jobba tillsammans i svåra situationer. Byggklossar för självkänslan.

Det här och mycket mer innehåller kursen som hjälper din hund att stå stadigt på jorden med dig som sin givna bundsförvant.

VARMT VÄLKOMMEN PÅ EN RIKTIGT VIKTIG KURS!

Datum
Tid
Plats
Pris
Antal platser

24/9, 1/10, 8/10, 15/10
10.00-11.00
Falkenberg (Vallarna)
0 kr
Max 4 deltagare

Fullbokad!